Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς)

προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Νόμιμος Δικαιούχος: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αρ. Λογαριασμού: 36246930352

IBAN: GR4001103620000036246930352

  • Τράπεζα Πειραιώς

Νόμιμος Δικαιούχος: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αρ. Λογαριασμού: 6601-105727-416

IBAN: GR5501716010006601105727416

Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο sales@allabouthouse.gr.

Μέσω της Εθνικής Τράπεζας με Πιστωτική/ Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα:

Πληρωμή με ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας το οποίο προσφέρει ύψιστη ασφάλεια συναλλαγών με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση.

Το allabouthouse.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες και σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Paypal:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την ασφαλή πύλη του PayPal τότε μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών του PayPal κάνετε είσοδο με τα στοιχεία τα οποία έχετε παλαιότερα

δημιουργήσει λογαριασμό (διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης).Στο επόμενο βήμα και εφόσον συνδεθείτε επιτυχώς επιβεβαιώνετε την πληρωμή της παραγγελίας. Το PayPal στέλνει με ασφάλεια το ποσό πληρωμής σας στο allabouthouse.gr

χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά σας στοιχεία και τα εμπορεύματα μπορούν να αποσταλούν άμεσα.

Να γνωρίζετε ότι:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει

να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

–              Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

–              Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα