Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Την τραπεζική σας κατάθεση μπορείτε να την κάνετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

– Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Νόμιμος Δικαιούχος: Π. ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 362469303/52
IBAN: GR4001103620000036246930352

– Τράπεζα Πειραιώς

Νόμιμος Δικαιούχος: Π. ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 6601-105727-416
IBAN: GR5501716010006601105727416

Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο sales@allabouthouse.gr.

Μέσω της Εθνικής Τράπεζας με Πιστωτική/ Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα:

Πληρωμή με ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας το οποίο προσφέρει ύψιστη ασφάλεια συναλλαγών με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση.
Το allabouthouse.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες και σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Paypal:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την ασφαλή πύλη του PayPal τότε μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών του PayPal κάνετε είσοδο με τα στοιχεία τα οποία έχετε παλαιότερα δημιουργήσει λογαριασμό (διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης).Στο επόμενο βήμα και εφόσον συνδεθείτε επιτυχώς επιβεβαιώνετε την πληρωμή της παραγγελίας. Το PayPal στέλνει με ασφάλεια το ποσό πληρωμής σας στο allabouthouse.gr χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά σας στοιχεία και τα εμπορεύματα μπορούν να αποσταλούν άμεσα.

Να γνωρίζετε ότι:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
– Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
– Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
– Paypal

SHOPPING CART

close