Τρόποι Αποστολής

Tο allabouthouse.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα!

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται είτε με συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική courier είτε με μεταφορική εταιρία, καθημερινά 9:00 – 17:00.

Χρόνος Παράδοσης

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας προχωράμε στην επεξεργασία της και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής που εξαρτάται μόνο από τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει, καθώς ορισμένα εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας ή προέρχονται από ειδική παραγγελία πιθανώς να χρειάζονται κάποιες ημέρες παραπάνω από τις αναγραφόμενες για να φτάσουν στο χώρο σας (επί πεζοδρομίου).

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφετε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Σε περιπτώσεις όπου η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για διάφορους λόγους (πχ. έλλειψη αποθέματος, ειδική παραγγελία κτλ.) θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικώς πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να διαφέρει από τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ακόμα και μετά την παράδοση της παραγγελίας αυτή παραμένει καταγεγραμμένη στο σύστημα μας. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στη σελίδα και ακολουθώντας το σύνδεσμο «οι παραγγελίες μου» να δείτε όλες τις παλαιότερες παραγγελίες σας καθώς και την «κατάσταση» τους.

 

Παρακαλούμε ελέγξτε τη συσκευασία ΠΡΙΝ παραλάβετε!!!

Η εταιρεία Allabouthouse.gr λόγω της ιδιαιτερότητας μιας μεγάλης μερίδας προϊόντων που εμπορεύεται (εύθραυστα, μεγάλου βάρους ή όγκου) δίνει μεγάλη έμφαση όχι απλά στην αποστολή των εμπορευμάτων, αλλά στην ΑΣΦΑΛΗ αποστολή τους.

Έχοντας το παραπάνω ως βασικό κριτήριο, έχει προβεί στη σύναψη των καλύτερων συμφωνιών, με όρους αγοράς, με τις ανάλογες ταχυμεταφορικές ή μεταφορικές για την καλύτερη, οικονομικότερη κι ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα

(π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είτε με email & τηλεφωνικά .

Με την υπογραφή σας στην μεταφορική, συμφωνείτε ότι παραλάβατε Άρτιο το προϊόν. Κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτείνετε η βιντεοσκόπηση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.

SHOPPING CART

close