Menu
Καλάθι αγορών

Πίνακας Σε Κορνίζα Πλαστικό 'Γυναικεία Φιγούρα' 35x45x1.8cm

Πίνακας Σε Κορνίζα Πλαστικό 'Γυναικεία Φιγούρα' 35x45x1.8cm
Πίνακας Σε Κορνίζα Πλαστικό 'Γυναικεία Φιγούρα' 35x45x1.8cm
Κωδικός: 14680102
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία
  • Κερδίζετε: 8 πόντους
Τιμή καταστήματος: 10,72€
8,93€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,93€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 893

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά
Υλικό Πλαστικό

Πίνακας σε κορνίζα

  • Υλικό: χαρτί, πλαστικό
  • Διαστάσεις: 35x45x1.8cm
  • Θέμα: Γυναικεία Φιγούρα

Tο allabouthouse.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα!

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται είτε με συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική courier είτε με μεταφορική εταιρία, καθημερινά 9:00 – 17:00.

Χρόνος Παράδοσης

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας προχωράμε στην επεξεργασία της και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής που εξαρτάται μόνο από τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει, καθώς ορισμένα εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας ή προέρχονται από ειδική παραγγελία πιθανώς να χρειάζονται κάποιες ημέρες παραπάνω από τις αναγραφόμενες για να φτάσουν στο χώρο σας.

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφετε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Σε περιπτώσεις όπου η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για διάφορους λόγους (πχ. έλλειψη αποθέματος, ειδική παραγγελία κτλ.) θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικώς πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να διαφέρει από τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ακόμα και μετά την παράδοση της παραγγελίας αυτή παραμένει καταγεγραμμένη στο σύστημα μας. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στη σελίδα και ακολουθώντας το σύνδεσμο «οι παραγγελίες μου» να δείτε όλες τις παλαιότερες παραγγελίες σας καθώς και την «κατάσταση» τους.


Παρακαλούμε ελέγξτε τη συσκευασία ΠΡΙΝ παραλάβετε!!!

Η εταιρεία Allabouthouse.gr λόγω της ιδιαιτερότητας μιας μεγάλης μερίδας προϊόντων που εμπορεύεται (εύθραυστα, μεγάλου βάρους ή όγκου) δίνει μεγάλη έμφαση όχι απλά στην αποστολή των εμπορευμάτων, αλλά στην ΑΣΦΑΛΗ αποστολή τους.

Έχοντας το παραπάνω ως βασικό κριτήριο, έχει προβεί στη σύναψη των καλύτερων συμφωνιών, με όρους αγοράς, με τις ανάλογες ταχυμεταφορικές ή μεταφορικές για την καλύτερη, οικονομικότερη κι ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είτε με email & τηλεφωνικά .

Με την υπογραφή σας στην μεταφορική, συμφωνείτε ότι παραλάβατε Άρτιο το προϊόν. Κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτείνετε η βιντεοσκόπηση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:


Την τραπεζική σας κατάθεση μπορείτε να την κάνετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:


– Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος


Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ Π. & ΣΙΑ ΟΕ

Αρ. Λογαριασμού: 35900830387
IBAN: GR8201103590000035900830387

– Τράπεζα Πειραιώς

Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ Π. & ΣΙΑ ΟΕ
Αρ. Λογαριασμού: 6601-151600-625
IBAN: GR1901716010006601151600625

– Τράπεζα ALPHA BANK

Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ Π. & ΣΙΑ ΟΕ
Αρ. Λογαριασμού: 400002002029385
IBAN: GR8001404000400002002029385

– Τράπεζα EUROBANK

Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ Π. & ΣΙΑ ΟΕ
Αρ. Λογαριασμού: 00260270570201801142
IBAN: GR4502602700000570201801142

– Τράπεζα ΗΠΕΙΡΟΥ

Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ Π. & ΣΙΑ ΟΕ
Αρ. Λογαριασμού: 3020000603900-5
IBAN: GR6407500200003020000603900

Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο [email protected].

Μέσω της Εθνικής Τράπεζας με Πιστωτική/ Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα:

Πληρωμή με ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας το οποίο προσφέρει ύψιστη ασφάλεια συναλλαγών με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση.

Το allabouthouse.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες και σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Paypal:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την ασφαλή πύλη του PayPal τότε μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών του PayPal κάνετε είσοδο με τα στοιχεία τα οποία έχετε παλαιότερα δημιουργήσει λογαριασμό (διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης).Στο επόμενο βήμα και εφόσον συνδεθείτε επιτυχώς επιβεβαιώνετε την πληρωμή της παραγγελίας. Το PayPal στέλνει με ασφάλεια το ποσό πληρωμής σας στο allabouthouse.gr χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά σας στοιχεία και τα εμπορεύματα μπορούν να αποσταλούν άμεσα.

Να γνωρίζετε ότι:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

– Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

– Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

– Paypal

Δυνατότητα Ακύρωση Παραγγελίας:

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 24 ωρών από την λήψη της και μόνο εφόσον δεν έχει προηγουμένως αποσταλεί το προϊόν.

Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος μας.

Αντικατάσταση – Επιστροφή Προϊόντων:

Τα προϊόντα που προμηθεύει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.allabouthouse.gr μπορούν να επιστραφούν και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τις περιπτώσεις (1,2) στις οποίες:

1) με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα τoυ allabouthouse.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή

2) προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (για να διαπιστωθεί η κακή και ελαττωματική ποιότητα και να γίνει η αντικατάσταση των προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να μας αποστείλει φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή στο [email protected])

Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα που έχουν τροποποιηθεί/ πλυθεί/ χρησιμοποιηθεί και δεν επιστρέφονται στην πρότυπη συσκευασία τους μαζί με όλα τα έγγραφα αγοράς. Έξοδα μεταφοράς, συναρμολόγησης και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.

Tο allabouthouse.gr δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους από τη στιγμή που τα προϊόντα της παραγγελίας δόθηκαν στον μεταφορέα προς παράδοση στο χρήστη. Εάν υπάρξει τέτοιο θέμα επικοινωνήστε μαζί μας για σας υποδείξουμε τα στοιχειά επικοινωνίας της μεταφορικής. Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο πελάτης έχει την υποχρέωση να κάνει έλεγχο για τυχόν φθορές του προϊόντος ενώπιον του μεταφορέα διότι σε περίπτωση που υπογράψετε και απομακρυνθεί ο μεταφορέας καμία ζημία δεν αναγνωρίζεται. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Αν δεν δύναστε να είστε ο ίδιος παρών κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το χώρο, μπορείτε να ορίσετε ένα εκπρόσωπο που θα αναλάβει αυτή τη διαδικασία εκ μέρους σας. Ο εκπρόσωπος αυτός θα πρέπει να είναι ενήλικος και ικανός να επιβλέψει την παραλαβή των προϊόντων σας αντί για εσάς. Στη περίπτωση που ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν ο ίδιος και αντ’ αυτού παραλάβει κάποιο τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό του πελάτη, το Αllabouthouse δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά δημιουργηθεί κατά τη μεταφορά.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, που έχουν παραληφθεί από μεταφορική ή courier, του πελάτη, θα πρέπει να γυρίσουν και πάλι στην έδρα μας με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (η μεταφορά επιβαρύνει το πελάτη).

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (1, 2) το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις άνω περιπτώσεις (1,2) θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις (1,2) τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη αχρησιμοποίητα (as new) και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο [email protected]

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

– επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή συναρμολογηθεί.

– το προϊόν να είναι στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων κ.τ.λ.)

– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. TΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Συγκεκριμένα:

– Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.

– Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς του λάθος προϊόντος.

– Σε περίπτωση που δε σας κάνει και επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγω π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του).

Τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία Allabouthouse και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής και επιστροφής προϊόντος λόγο μη αρέσκεια σας.

Επίσης αν ο πελάτης επιστρέψει τα προϊόντα με μη συνεργαζόμενη μεταφορική/courier της εταιρείας τότε τα έξοδα τον επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση (ακόμα και αν είναι ελαττωματικό το προϊόν).

– Εφόσον ενημερωθείτε οτι το προϊόν/ντα που βάλατε σε παραγγελία έχει/ουν εξαντληθεί , μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε κάτι αντίστοιχο τότε θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε τη πληρωμή της παραγγελίας σας.

– Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε το allabouthouse.gr. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

– Προϊόν το οποίο έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο.

– Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το allabouthouse.gr κατά την απόλυτη κρίση τoυ, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

-Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να παραλάβει το/τα δέμα/ματα, τότε η εταιρία allabouthouse.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει μόνο την αξία του προϊόντος. Tα κόστη μεταφοράς σε κάθε περίπτωση τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Προϋπόθεση, να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εκάστοτε κατάστημα όπου πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Στα προϊόντα προς επιστροφή άνω περιπτώσεις που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως εγγράφως με mail με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού/όνομα/επίθετο αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από τo allabouthouse.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Ιωαννίνων 84 Ανατολή – Ιωάννινα , ΤΚ: 45221 – ΤΗΛ: 215 215 1310.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα(π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είτε με email & τηλεφωνικά.

Επιστροφή προϊόντων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας δεν επιστρέφονται. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με πιστωτική/χρεωστική/πιστωτική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω PayPal η επιστροφή του ποσού θα γίνεται μέσω PayPal.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εκτός:

– Από τη κατηγορία Συστήματα Σκίασης:

* Ότι περιέχει η ολόκληρη η κατηγορία Συστήματα Σκίασης.

– Από τη κατηγορία Κουρτινόξυλα τα εξής:

* Ότι περιέχει ολόκληρη η κατηγορία Κουρτινόξυλα πλην από την υποκατηγορία Μεταλλικά Φ25.

– Από τη κατηγορία Πόμολα πόρτας τα εξής:

* Ότι περιέχει ολόκληρη η κατηγορία Πόμολα πόρτας με μεγαλύτερη διάσταση πλάκας και κέντρο 90.

* Ότι περιέχει ολόκληρη η κατηγορία Πόμολα με ειδικές βαφές : επίχρυσο – χαλκό – κόκκινο – ανθρακί – λευκό – αντικέ.

* Ότι αφορά τις λαβές εξώθυράς σε διάσταση άνω των 800mm.

* Ότι αφορά τις λαβές επίπλων σε διάσταση άνω των 288mm.

– Από τη κατηγορία Έπιπλα:

* Ότι περιέχει η κατηγορία στρώματα.

* Ότι περιέχει η κατηγορία Πουφ – Μαξιλάρες.

– Από τη κατηγορία Διακοσμητικά:

* Ότι περιέχει ολόκληρη η υποκατηγορία Πίνακες Ψηφιακής Εκτύπωσης.

* Ότι περιέχει ολόκληρη η υποκατηγορία Υφασμάτινα.

* Ότι περιέχει ολόκληρη η υποκατηγορία IPURO Αρωματικά Χώρου.

– Από τη κατηγορία Εποχιακά:

* Ότι περιέχει η κατηγορία Εποχιακά.

– Από τη κατηγορία Φωτοταπετσαρίες :

* Ότι περιέχει η κατηγορία Φωτοταπετσαρίες.

– Από τη κατηγορία Outlet :

* Ότι περιέχει η κατηγορία Outlet.