Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Αντικαταβολή:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

• Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 36246930352
IBAN: GR4001103620000036246930352

• Τράπεζα Πειραιώς
Νόμιμος Δικαιούχος: ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 6601-105727-416
IBAN: GR5501716010006601105727416

Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.
Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο sales@allabouthouse.gr.

Μέσω της Εθνικής Τράπεζας με Πιστωτική/ Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα:

Πληρωμή με ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας το οποίο προσφέρει ύψιστη ασφάλεια συναλλαγών με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση.

Το allabouthouse.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές/προπληρωμένες κάρτες και σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Paypal:

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την ασφαλή πύλη του PayPal τότε μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ανακατεύθυνση στο σύστημα πληρωμών του PayPal κάνετε είσοδο με τα στοιχεία τα οποία έχετε παλαιότερα δημιουργήσει λογαριασμό (διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης). Στο επόμενο βήμα και εφόσον συνδεθείτε επιτυχώς επιβεβαιώνετε την πληρωμή της παραγγελίας. Το PayPal στέλνει με ασφάλεια το ποσό πληρωμής σας στο allabouthouse.gr χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά σας στοιχεία και τα εμπορεύματα μπορούν να αποσταλούν άμεσα.