Τρόποι Αποστολής

To allabouthouse.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα!

Στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα οι παραδόσεις γίνονται είτε με συνεργαζόμενη εταιρεία courier είτε με μεταφορική εταιρία, καθημερινά 9:00 – 17:00.

Χρόνος Παράδοσης

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας προχωράμε στην επεξεργασία της και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής που εξαρτάται μόνο από τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει, καθώς ορισμένα εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας ή προέρχονται από ειδική παραγγελία πιθανώς να χρειάζονται κάποιες ημέρες παραπάνω από τις αναγραφόμενες για να φτάσουν στο χώρο σας.

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφετε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Σε περιπτώσεις όπου η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για διάφορους λόγους (πχ. έλλειψη αποθέματος, ειδική παραγγελία κτλ.) θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικώς πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να διαφέρει από τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ακόμα και μετά την παράδοση της παραγγελίας αυτή παραμένει καταγεγραμμένη στο σύστημα μας. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στη σελίδα και ακολουθώντας το σύνδεσμο «οι παραγγελίες μου» να δείτε όλες τις παλαιότερες παραγγελίες σας καθώς και την «κατάσταση» τους.

Κόστος Μεταφορικών

Αποστολή σε προορισμούς με εύκολη προσβασιμότητα:

Κόστος μεταφορικών 3.70 € για δέματα με βάρος μέχρι 3kg
*Για κάθε επιπλέον kg υπολογίζεται επιπλέον στο κόστος 0.5€/kg

Αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές:

Κόστος μεταφορικών 6.70 € για δέματα με βάρος μέχρι 3kg
*Για κάθε επιπλέον kg υπολογίζεται επιπλέον στο κόστος 0.8€/kg

Σημείωση: Εφόσον επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελία σας το Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.70 € στο αρχικό κόστος αποστολής.