Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εκτός:

  • από την κατηγορία ble και
  • από την κατηγορία πόμολα ότι πόμολο είναι πάνω από 800mm διάσταση όπως και ειδική βαφή.

που αγοράσατε αζημίως και υποχρεούστε μόνο να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων.

Πολιτική Επιστροφής ελλαττωματικών προϊόντων:

Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα το οποίο παραδίδεται στον πελάτη και δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του αντικαθίσταται από άλλο πανομοιότυπο χωρίς επιπλέον κόστος επιστροφής του στο κατάστημά μας.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς το allabouthouse.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή έχει ανοιχτεί με προσοχή, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του και εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων.

Δυνατότητα Ακύρωση Παραγγελίας:

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@allabouthouse.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα επικοινωνίας του καταστήματος μας.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος – Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 5 ημερολογιακών ημερών.